Kapcsolat


Tájékoztatás a Dávid Ponyva Reklám Kft. jelenlegi és jövendőbeli ügyfelei részére.

Tájékoztatjuk minden jelenlegi és jövőbeli ügyfelünket, hogy társaságunk a tevékenységi körébe tartozó tevékenysége kapcsán nem alkalmaz közvetítőket, ügynököket, ilyen természetes vagy jogi személyekkel nem állunk kapcsolatban.

A ponyvakészítést, ponyvafestést és a ponyvamatricázását minden esetben társaságunk végzi, minden megrendelés és áregyeztetés közvetlenül társaságunknál személyesen, vagy telefon, illetve e-mail útján történik.

Kérjük minden jelenlegi és jövőbeli ügyfelünket, hogy megrendeléseikkel, árajánlat kéréseikkel vagy más kérdéseikkel közvetlenül társaságunkhoz forduljanak!

Visszahívjuk!

Töltse ki az űrlapot és mi hívjuk fel Önt!

  Elfogadom és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő információkat
  Ajánlatkérés

  Ponyva készítéssel, javítással vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos ügyben forduljon hozzánk bizalommal, kérje árajánlatunkat.

  Az ajánlatban kérjük egyértelműen tüntesse fel, hogy:

  • ponyva javítást szeretne
  • vagy ponyva készítést szeretne.

  Minél pontosabban írja meg nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni.

  Amennyiben tudja, kérjük, írja meg a méreteket:
  • hosszúságot
  • szélességet
  • magasságot

  E-mailben küldött árajánlatunk tájékoztató jellegű, a legtöbb esetben személyes találkozó vagy telefonos egyeztetés szükséges a pontos árajánlat adásához.

  Bármilyen ponyvázással kapcsolatos kérdése van, kérem, hívjon miket!
  +36 24 520 150

   Méretek:

   Csatolmányok:

   Üzenete:

   Elfogadom és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő információkat

   MINDEN AMI PONYVA!
   Ön a feltételeket szabja, mi pedig a ponyváját.

   Cégismertető

   Cégünk, 1991-es megalakulása óta folyamatosan fejlődik ...

   Cégünk, 1991-es megalakulása óta folyamatosan fejlődik, ezt bizonyítja, hogy régi telephelyét kinőve, 2003-ban új helyre költözött, így ma Budapest mellett Dunaharasztin az M0-ás 51-es leágazásánál található.

   Telephelyünkre egyszerre 35 kamion fér be, és 50 ember dolgozik, hogy ponyvája 1 nap alatt elkészüljön. Fő profilunk a ponyvakészítés, javítás, reklámfestés és az ehhez tartozó lakatosmunkák.

   Műanyag valamint hagyományos ponyvával dolgozunk, amelyek anyaga kiváló, 100 g és 1000 g közötti. Ponyváink minőségét garantálják neves beszállítóink: Sioen, Sattler, Mehler, valamint a szerelékek első osztályú gyártója a Miderhoff.

   Minőségi munkánkat mi sem igazolja jobban, mint partnereink bizalma. A SCHWARZMÜLLER, valamint a KRONE és a KÖGEL elégedett ügyfeleink táborát színesítik.

   Újabb technikai fejlesztések a Dávid Ponyvánál

   2015. áprilisa egy újabb mérföldkő a Dávid Ponyva Reklám Kft. életében. A társaság tovább bővítette a gépparkját, annak érdekében, hogy az ügyfeleinek igényeit a lehető leggyorsabban szolgálja ki. Az újonnan vásárolt Leister automata hegesztő gépek képesek akár 18 m-t is lehegeszteni, mindössze egy perc alatt. Ezen új gépek munkába állásával a Kft. tovább növelte kapacitását.

   error: Content is protected !!