Ponyvafestés

Feliratozás vagy Logózás? Állunk szolgálatára!


A cégünk reklámdekorációt, illetően két fajta eljárást különböztet meg: a hagyományos és digitális ponyvafestést. A festések közötti eltérés a különböző gyártási technológiából adódik.

Szeretné, hogy ponyvájára felfigyeljenek? Széles színválasztékkal rendelkezünk. Ponyváinkat kiváló minőségű ponyvafestékkel látjuk el.

Az általunk készített ponyvadekorációk élettartama extra hosszú. A Dávid Ponyvánál használt speciális festék nem kopik le, nem pered le ponyvájáról. A festék kémia tulajdonságának következtében élettartama túl nyúlik a hordózó felületén.

Tartós megoldás kültéren és beltéren egyaránt.

 • Első osztályú anyag100%
 • Hatékony megjelenés100%
 • Egyedi méret100%
 

Ponyvafestés galéria

ponyvafestes direkt hagyományos

 

Részletes információkért,
ajánlatkérésért,
keressen bennünket!

Telefon: +36 24 520 150
E-mail: davidponyva@davidponyva

Hagyományos festés:

Hagyományos festésnek nevezzük azt a festési eljárást, amikor egyszerű, egyszínű (színátmenet nélküli) feliratokkal vagy ábrákkal díszítjük a felületet. Ebben az esetben a festék manuálisan kerül fel.

Előnye:

 • Hosszú élettartam (rendeltetésszerű használat esetén több, mint 7 év)
 • Kedvező ár
 • Akár gőzborotvával is takarítható (8 hónap után)
 • A garancia: 1 év rendeltetésszerű használat esetén.

Hirdetés vagy felirat? Molinó vagy járműponyva dekoráció? A Dávid Ponyva számára egyik sem jelent akadályt.

Szeretné, hogy vállalkozását, boltját könnyebben észrevegyék, megtalálják? Rendeljen nálunk molinót vagy transzparenst és mi az Ön igényei szerint feliratozzuk reklámponyváját.

Már meglévő ponyva feliratozásával, logózásával is foglalkozunk. Hozza el hozzánk ponyváját és szakértőink felmérik, hogy milyen lehetőségeket kínál az adott felület.

Miért hagyná szabadon értékes ponyva felületeit? A járműdekoráció nagyon hatékony reklámhordozó. Széles színválasztékunknak köszönhetően, az Ön arculati színeinek 100%-ban megfelelő dekorációval tudjuk elkészíteni ponyváját.

Erősítse festésünkkel vállalkozásnak arculatát. Ültesse el márkáját a felhasználók fejében. Segítjük minőségi megjelenését.

Melyek a legnépszerűbb dekorációs felületek?

Kiváló minőségű, látványos és figyelemfelkeltő feliratozást végzünk oldalponyvák és hátsó ponyvák esetében is. Hirdesse vállalkozását ponyván. Tapaszalja meg milyen hatékony a mozgó reklám!

A hagyományos direkt festés nem géppel kerül fel a hordozó felületre. A grafika tervezése számítógépek segítségével történik. Az alakzatok, betűk kivágása, sablonok kivágása vágógépekkel történik.

A felületre festőhengerekkel visszük fel a festéket. Ezzel az eljárással az Ön ponyvájának dekorációja kiváló minőségű és hosszú élettartamú lesz.

Hagyományos festéssel készülnek.
A logók, emblémák szövegek bármilyen betűtípussal. Színek ábrák.

Lehetséges a ponyvát átfesteni? Természetesen igen. Bár nem minden esetben. Ezt helyszíni felmérést követően tudjuk megállapítani. Elhasználódott, szennyeződött ponyvát nem áll módunkban dekorálni. A ponyvák átfestése gyakran felmerülő kérdés. Lehetséges, de egy adott felület nagyság felett nem ajánlott. Egy teljes oldalponyva átszínezése egyáltalán nem költséghatékony. Ennek egyszerű magyarázata, hogy a ponyva olcsóbb, mint a festék. Kérje kollégáink tanácsát ponyvafestéssel kapcsolatban!

Visszahívjuk!

Töltse ki az űrlapot és mi hívjuk fel Önt!

  Elfogadom és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő információkat
  Ajánlatkérés

  Ponyva készítéssel, javítással vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos ügyben forduljon hozzánk bizalommal, kérje árajánlatunkat.

  Az ajánlatban kérjük egyértelműen tüntesse fel, hogy:

  • ponyva javítást szeretne
  • vagy ponyva készítést szeretne.

  Minél pontosabban írja meg nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni.

  Amennyiben tudja, kérjük, írja meg a méreteket:
  • hosszúságot
  • szélességet
  • magasságot

  E-mailben küldött árajánlatunk tájékoztató jellegű, a legtöbb esetben személyes találkozó vagy telefonos egyeztetés szükséges a pontos árajánlat adásához.

  Bármilyen ponyvázással kapcsolatos kérdése van, kérem, hívjon miket!
  +36 24 520 150

   Méretek:

   Csatolmányok:

   Üzenete:

   Elfogadom és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő információkat


   MINDEN AMI PONYVA!
   Ön a feltételeket szabja, mi pedig a ponyváját.
   error: Content is protected !!