Cégünk fő profilja kamion és a teherautó ponyva készítés.


A Dávid Ponyva a haszongépjárművek ponyvakészítésre specializálódott. Nagy szakértelemmel, a legjobb alapanyagokból készítjük a fél pótok, a felépítmények és a pótkocsik autótok ponyváit.

Kamionok, teherautók, utánfutók és mezőgazdasági gépek komplett ponyvázását is vállaljuk. Az Ön igényeire szabjuk ponyváját.

Ha szeretné, hogy gépei könnyen és gyorsan rakodhatóvá váljanak akkor az elhúzható oldalponyvás kivitelezésünket ajánljuk. Amennyien Ön külső vagy belső TIR-es teliponyvát szeretne, semmi akadálya állunk rendelkezésére.

Nálunk tartós minőséget vásárol. Kiváló ponyvákból dolgozunk, melyek jelentős hányadát nem kisebb név, mint a Sioen biztosítja. A belga textil gyártó óriás ponyváinak alapját többszörös szövésű textilháló képezi, melynek bevonatát kiváló minőségű PVC védi. A Dávid Ponyva Reklám Kft ponyvái az Ön igényeinek megfelelően hosszú élettartamú 800 illetve 900 grammos ponyvából készülnek.

A Dávid Ponyva célja hogy minden ügyfele részére hosszútávú és minőségi megoldást nyújtson. A ponyva élettartama nagyban függ a gyártási technológiától és a felhasznált alapanyagtól.

Az illesztéseket, toldásokat, koptatókat, erősítő hevedereket hegesztéses eljárással rögzítjük. Leister típusú nagyteljesítményű hőlégfúvó gépekkel. Nehezen hozzáférhető helyeken és kisebb felületeken kézi hegesztőket használunk, melyek több mint 600 °C-on olvasztják össze a PVC ponyvákat.

Amennyiben nem teljes ponyva készítésre van szüksége, hanem ponyvájának különböző eleminek cseréjére, javítására akkor is tudunk Önnek segíteni. Tető és oldalponyva cserét is vállalunk. Ha szeretne spórolni vagy nem szeretne teljesen új ponyvát vásárolni, akkor lehetőség van régi ponyvájának felújítására.

Teliponyvák esetében sűrűn elfordul, hogy az oldalponyvák még jó minőségűek, de tetőponyvák már beáznak. A probléma megoldható, teli ponyva esetén tetőponyva sapkázással vagy tetőponyva cserével.

  • Első osztályú anyag100%
  • 100% védelem100%
  • Egyedi méret100%
 

Járműmponyva - galéria

Járműponyva

 

Részletes információkért,
ajánlatkérésért,
keressen bennünket!

Telefon: +36 24 520 150
E-mail: davidponyva@davidponyva


 

Ponyváink első osztályúak,
melyet a Dávid Ponyva Reklám Kft
a számla mellé csatolt
minőségi tanúsítvánnyal igazol.

Visszahívjuk!

Töltse ki az űrlapot és mi hívjuk fel Önt!

  Elfogadom és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő információkat

  Ajánlatkérés

  Ponyva készítéssel, javítással vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos ügyben forduljon hozzánk bizalommal, kérje árajánlatunkat.

  Az ajánlatban kérjük egyértelműen tüntesse fel, hogy:

  • ponyva javítást szeretne
  • vagy ponyva készítést szeretne.

  Minél pontosabban írja meg nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni.

  Amennyiben tudja, kérjük, írja meg a méreteket:
  • hosszúságot
  • szélességet
  • magasságot

  E-mailben küldött árajánlatunk tájékoztató jellegű, a legtöbb esetben személyes találkozó vagy telefonos egyeztetés szükséges a pontos árajánlat adásához.

  Bármilyen ponyvázással kapcsolatos kérdése van, kérem, hívjon miket!
  +36 24 520 150

   Méretek:   Csatolmányok:   Üzenete:   Elfogadom és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő információkat   MINDEN AMI PONYVA!
   Ön a feltételeket szabja, mi pedig a ponyváját.