Kisteherautókra is készítünk többféle ponyvát, a dobozos teherautókat pedig fóliával dekoráljuk igény szerint.


A dobozos autók hátránya, hogy csak a hátsó rakodóajtón keresztül rakodható. A ponyvás teherautók előnye ezzel szemben, hogy minden oldalról rakodhatók.

Cégünk különböző nyitási módoknak megfelelő ponyvákat készít a teherautókhoz, az Ön igényeinek megfelelően.

Igény szerint tudunk készíteni
Egy nyitásos (teherautó valamelyik oldala, vagy eleje, vagy hátulja) Többnyitásos (2, 3 vagy akár 4 nyitásos teherautó)

Teliponyva

Kis teherautók esetén az úgynevezett teli ponyvák a legjellemzőbbek.

Teli ponyvának nevezzük azt a ponyva fajtát, amelyiknél a ponyva egységek nem önálló külön részekből állnak össze.

A tető és az oldalak nem egymástól független ponyvadarabok, hanem összetartoznak.

Ezeket a ponyvákat nyitási módszerük szerint megkülönböztetjük.

  • Teliponyva100%
  • Gyorsfűzős ponyva100%
  • Vámzáras ponyva100%
 

Kisteherautó ponyva galéria

kisteherautoponyva

 

Részletes információkért,
ajánlatkérésért,
keressen bennünket!

Telefon: +36 24 520 150
E-mail: davidponyva@davidponyva

Gyorsfűzős ponyva

A teli ponyvák egyik típusa, amelyet készítünk a gyorsfűzős ponyva. Előnye, hogy ezzel a megoldással a ponyva sarkai könnyen és gyorsan nyithatóak. A szilikon zsinór rugalmassága teszi könnyen kezelhetővé a ponyvát. Magasabb teherautókhoz szoktuk ajánlani. (Egy magasabb felépítmény nyitásait nehezebben lehet lezárni szíjjal. Sok esetben ez időigényes és a fuvarozó így értékes perceket veszíthet.) Hátránya, hogy nem lehet plombálni, ezért a rakomány biztonsága érdekében, inkább csak belföldi fuvarozáshoz, illetve Európai Unión belüli szállítmányozáshoz ajánljuk.

Ezen megoldás esetén a nyitás két részből áll. Mind két oldalon gyorsfűzős fülek, illetve kampók vannak elhelyezve. A ponyva tetejétől az aljáig egy 8-as átmérőjű szilikon zsinór van a ponyva oldalán végigvezetve (cikk-cakkban, átlósan).

Vámzáras ponyva

A vámzáras ponyva a teli ponyváknak egy másik típusa. Az Európai Unió területén belül lehet vele fuvarozni, illetve Magyarország területén. A nyitás két különböző szerelékkel ellátott ponyvaoldalból tevődik össze. Az egyik oldalon fülek vannak a másik oldalon pedig ezekhez illeszkedő oválok, ringlik. TIR szabvány szerint készített ponyván a nyitásoknál 3 ponyva réteg fedi egymást, így fokozottan biztosítja a rakományt.

Gumikötelet, illetve vámzár zsinórt is méretre szabva értékesítünk, valamint hozzá tartozó véget és karabinert is vásárolhat nálunk.

Oldalfüggöny kisteherautóra:

Az oldalfüggönyös ponyva kisteherautók esetén is ugyanolyan funkciót lát el, mint a nagyobb 13,6 m –es pótkocsik esetében. Az elhúzható oldalponyva, gyorsan és könnyen elérhetővé teszi a rakodóteret.

Oldalponyva készítés esetén az ügyfeleink számára választási lehetőséget biztosítunk. Kérhetik oldalponyvájukat új szerelékkel, vagy a régi csatjaik felhasználásával.

A Dávid Ponyva Reklám Kft. Magyarországon az egyetlen kamionponyva gyártó cég, aki rendelkezik az XL – COD-os ponyva készítéséhez szükséges tanúsítvánnyal. A Kft. által gyártott függönyponyva a TÜV NORD KTI Kft. által elvégzett vizsgálatok alapján megfelel az EN 12641-2 szabvány előírásainak. Az XL oldalponyvának a rakomány 30%-át képesnek kell lennie megtartani.

Ponyváink első osztályúak, melyet cégünk a számla mellé csatolt minőségi tanúsítvánnyal igazol.

Visszahívjuk!

Töltse ki az űrlapot és mi hívjuk fel Önt!

  Elfogadom és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő információkat

  Ajánlatkérés

  Ponyva készítéssel, javítással vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos ügyben forduljon hozzánk bizalommal, kérje árajánlatunkat.

  Az ajánlatban kérjük egyértelműen tüntesse fel, hogy:

  • ponyva javítást szeretne
  • vagy ponyva készítést szeretne.

  Minél pontosabban írja meg nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni.

  Amennyiben tudja, kérjük, írja meg a méreteket:
  • hosszúságot
  • szélességet
  • magasságot

  E-mailben küldött árajánlatunk tájékoztató jellegű, a legtöbb esetben személyes találkozó vagy telefonos egyeztetés szükséges a pontos árajánlat adásához.

  Bármilyen ponyvázással kapcsolatos kérdése van, kérem, hívjon miket!
  +36 24 520 150

   Méretek:   Csatolmányok:   Üzenete:   Elfogadom és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő információkat   MINDEN AMI PONYVA!
   Ön a feltételeket szabja, mi pedig a ponyváját.