Utánfutó ponyvák széles választékban megtalálhatóak nálunk.


Különböző méretű és korú pótkocsikra készítünk ponyvát. Igény szerint javítjuk a vasszerkezetet (lakatos munkát is vállalunk), illetve magát a ponyvát is. Amennyiben azt kívánja, felirattal készítjük utánfutóponyváját, vagy utólagosan feliratozzuk, látjuk el azt grafikával.

Egyedi termékeket készítünk. Természetesen léteznek szabvány utánfutó méretek, de a pótkocsik használata és igénybevételének mértéke azonban eltér, így azokon lévő vasszerkezet különböző módon deformálódik. Cégünk ezen tényezőket szem előtt tartja, a felépítményekről méretet vesz és az adott szerkezetre szabja a ponyvát.

Pótkocsik között nem ritkák az egyedi felépítmények sem. Munkatársaink telephelyünkön végzett helyszíni felmérést követően az Ön utánfutójára készítenek, ahhoz 100%-ban illeszkedő ponyvát.

Pótkocsiját, utánfutóját felújítjuk. A ponyva a pótkocsik jelentős részét, 60-80 %-át borítja, viszont a felépítmény árának csak egy elenyésző részét képezi. Ebből következik, hogy kis ráfordítással újjá varázsolhatja használt utánfutóját. Egy új ponyva, illetve egy színes dekoráció, igényes festés újjá varázsolhat bármilyen utánfutót.

Olyan lesz, amilyet Ön szeretne! Színek széles választékával várjuk Önt, hogy az ízlésének leginkább megfelelő ponyvát gyártsuk le. Ajánljuk a világos színeket, azok ellenállóbbak a nap káros sugaraival szemben.

Ezen okból kifolyólag, Önnek van arra is lehetősége, hogy utánfutó ponyváját fehér színű tetővel kérje. Mért fontos ez? Az utánfutók egyik legkiszolgáltatottabb felülete a tetejük. Ezt a részt éri a legnagyobb hajlásszögben nap. A fehér és tetőanyagú utánfutók időtálóbbak, kevésbé égeti őket meg a nap sugara.

  • Utánfutók100%
  • Egyedi méret100%
  • Tartós, megbízható100%
 

Utánfutó ponyva galéria

utánfutó ponyvák

 

Részletes információkért,
ajánlatkérésért,
keressen bennünket!

Telefon: +36 24 520 150
E-mail: davidponyva@davidponyva

Visszahívjuk!

Töltse ki az űrlapot és mi hívjuk fel Önt!

  Elfogadom és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő információkat

  Ajánlatkérés

  Ponyva készítéssel, javítással vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos ügyben forduljon hozzánk bizalommal, kérje árajánlatunkat.

  Az ajánlatban kérjük egyértelműen tüntesse fel, hogy:

  • ponyva javítást szeretne
  • vagy ponyva készítést szeretne.

  Minél pontosabban írja meg nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni.

  Amennyiben tudja, kérjük, írja meg a méreteket:
  • hosszúságot
  • szélességet
  • magasságot

  E-mailben küldött árajánlatunk tájékoztató jellegű, a legtöbb esetben személyes találkozó vagy telefonos egyeztetés szükséges a pontos árajánlat adásához.

  Bármilyen ponyvázással kapcsolatos kérdése van, kérem, hívjon miket!
  +36 24 520 150

   Méretek:   Csatolmányok:   Üzenete:   Elfogadom és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő információkat   MINDEN AMI PONYVA!
   Ön a feltételeket szabja, mi pedig a ponyváját.