A DÁVID-PONYVA Kft. (2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 35.) az elmúlt időszakban érkezett visszajelzések és megkeresések alapján az esetleges félreértések elkerülése érdekében az alábbi nyilatkozatot teszi:

A DÁVID-PONYVA Kft. XL-20 illetve XL-24 típusú spaniferes ponyváit magas minőségű és biztonságos anyagból gyártja és megfelelnek az EN 12641-2 szabványnak, ezen álláspontot támasztja alá a TÜV NORD-KTI Kft. Járműtechnikai és Munkavédelmi Laboratórium által kiadott B-9251/2010 számú vizsgálati jegyzőkönyv.

Önmagában az a tény, hogy harmadik személy többnyire a DÁVID-PONYVA Kft. által gyártott ponyvákkal ellátott pótkocsikat vagy többnyire a DÁVID-PONYVA Kft. által gyártott ponyvákat értékesít, nem jelenti azt, hogy minden, ezen harmadik személy által kínált ponyvát a DÁVID-PONYVA Kft. készítette, vagy a pótkocsi a DÁVID-PONYVA Kft. által készített ponyvával szerelt.

A DÁVID-PONYVA Kft. az általa gyártott ponyvákat az Európai Unió egészére kiterjedő védelemmel ellátott 012711917 lajstromszámú ábrás védjegyével látja el, amely felismerhetővé és a társasághoz kapcsolhatóvá teszi az adott terméket. Ezen termékekre a mindenkori jogszabályok szerinti jótállás, szavatosság vonatkozik.

A DÁVID-PONYVA Kft. kizárólag az általa gyártott, védjegyével ellátott ponyvákra vállal szavatosságot vagy jótállást, az esetlegesen más által gyártott ugyanilyen, vagy más által gyártott gyengébb minőségű és ezért esetlegesen olcsóbb ponyvák a DÁVID-PONYVA Kft-hez nem köthetőek, azokra a DÁVID-PONYVA Kft. felelőssége természetesen nem terjed ki.

Úgyszintén a DÁVID-PONYVA Kft. kizárólag a saját maga által gyártott ponyvákra készített festés és matricázás tekintetében tud szavatosságot vállalni, a DÁVID-PONYVA Kft. az általa nem használt, csupán rendelkezésére bocsátott ponyvaanyagra nyomtatott vagy matricázott felirat vagy ábra (az adott ponyva minőségét, viselkedését nem ismerve) tekintetében szavatosságot, jótállást nem tud vállalni.

Dunaharaszti, 2019. február 15.

MINDEN AMI PONYVA!
Ön a feltételeket szabja, mi pedig a ponyváját.