Rendezvénysátor

Ha belegondolunk, az építőiparban kevés olyan elem van, ami könnyen mobilizálható.


Ezt az előnyt hordozza magába a ponyva. Ön szereti a könnyen átalakítható változatos környezetet? Vagy csak egyszerűen szeretné sátrát bizonyos időközönként máshol is könnyedén és egyszerűen felállítani?

Itt a megoldás! A Dávid Ponyva sátrainak anyaga könnyű, rugalmas, így egyszerű szállítási lehetőséget biztosít. Könnyen összehajtható, feltekerhető, így ha a helyzet úgy kívánja, kis helyen is praktikusan tárolható.

Ezen előnyeit egyre inkább rohamléptekben fejlődő társadalmunk nem csak a magán szférában használja ki. Manapság egyre több időszakos rendezvénnyel találkozhatunk, legyen szó falunapról, gasztro rendezvényről, vagy fesztiválokról. Nyaranta mindent ellepnek a fesztiválos sátrak, majd nyár végén eltűnnek. Az ilyen időszakos rendezvények kivitelezéséhez a legmegfelelőbb anyag a ponyva.

Sok esetben előfordul az is, hogy nem az egész építmény készül ponyvából. Gondoljunk például az éttermek, sörözők szabadtéri tetőponyváira, vagy a kerti napellenzőkre, szélfogókra. Nálunk az Ön elképzeléseinek megfelelően készítjük el ponyváját. Fontos hogy a kiválasztott szín egyezzen az Ön üzletének hangulatával. A színek és az alakzatok erősítsék a márkáját.

Segítünk, hogy feltűnő hangulatos és szép legyen. Sátrát, térelválasztóját, mobil raktárát, garázsát igény szerint dekoráljuk. A dekorálás lehet direkt színes vagy nyomtatásos. Kérdezze szakértőnket!

Otthonra lelhet bárhol, legyen sátra Dávid Ponyvából!

Bármilyen típusú sátor készítését vállaljuk, rendezvény sátor, elárusító sátor, sörsátor, party sátor, piaci sátor. Nálunk nincsen méretbeli vagy típusbéli korlátozás. Amennyiben Önnek mobilgarázsra vagy molinóra van szüksége, az sem jelent számunkra akadályt.

Szeretne ajtót vagy ablakot?

Ha ponyváját szeretné felhasználóbaráttá tenni, semmi akadálya! Az Ön kérésének megfelelően ajtót vagy akár ablakot is „építünk” ponyvájába. Az ablakok víztiszta fóliából készülnek, nagyfrekvenciás hegesztéssel forrasztjuk őket hozzá a ponyvaanyaghoz. Így az ablakok stabil és elválaszthatatlan részei lesznek ponyvájának.

 

Rendezvénysátor galéria

Rendezvénysátor

 

Részletes információkért,
ajánlatkérésért,
keressen bennünket!

Telefon: +36 24 520 150
E-mail: davidponyva@davidponyva


 
 • 100% védelem100%
 • Egyedi méret100%
 • Tartós, megbízható100%
Visszahívjuk!

Töltse ki az űrlapot és mi hívjuk fel Önt!

  Elfogadom és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő információkat
  Ajánlatkérés

  Ponyva készítéssel, javítással vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos ügyben forduljon hozzánk bizalommal, kérje árajánlatunkat.

  Az ajánlatban kérjük egyértelműen tüntesse fel, hogy:

  • ponyva javítást szeretne
  • vagy ponyva készítést szeretne.

  Minél pontosabban írja meg nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni.

  Amennyiben tudja, kérjük, írja meg a méreteket:
  • hosszúságot
  • szélességet
  • magasságot

  E-mailben küldött árajánlatunk tájékoztató jellegű, a legtöbb esetben személyes találkozó vagy telefonos egyeztetés szükséges a pontos árajánlat adásához.

  Bármilyen ponyvázással kapcsolatos kérdése van, kérem, hívjon miket!
  +36 24 520 150

   Méretek:

   Csatolmányok:

   Üzenete:

   Elfogadom és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban szereplő információkat


   MINDEN AMI PONYVA!
   Ön a feltételeket szabja, mi pedig a ponyváját.
   error: Content is protected !!